10. OBLJETNICA POVRATKA KONJA U LIPIK

Državna ergela Lipik u cilju obilježavanja obljetnice povratka konja u Lipik organizira manifestaciju pod nazivom „10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik“, a koja se održava dana 03. lipnja 2017. godine (subota).

Ergela će svoja vrata otvoriti velikom broju gostiju uz cjelodnevne programe događanja namijenjene svim dobnim uzrastima, posebno najmlađima. Svečani mimohod ulicama grada, konjička predstava uz glazbu, programi za djecu, jahanje, igre i radionice uz animatore i vožnje fijakerima, planirane su aktivnosti uz ostali atraktivni dio turističke ponude.

Uz održavanje obljetnice želja nam je manifestaciju obogatili prodajom prigodnih proizvoda iz djelatnosti obrta i tvrtki, te Vas ovim putem pozivamo na sudjelovanje. Državna ergela Lipik će u suradnji sa Gradom Lipikom o TZ Lipik organizirati štandove za izlaganje koji će biti na raspolaganju svakoj prijavljenoj tvrtki ili obrtu (ponudu i prijavnicu za izlagače možete preuzeti ovdje: Ponuda izlagačima – 10. OPKLPrijavnica za izlagače – 10. OPKL)

Pridružite nam se 03. lipnja na danu obilježavanja povratka lipicanaca u ergelu Lipik i saznajte sve o sudbini ponosa grada Lipika!

Sponzori:

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!