BOŽIĆNI BAL LIPICANACA

 

 

Nova BOŽIĆNA PRIČA pod imenom „VELIKO PUTOVANJE“ je glazbeno-scenska predstava s konjima prigodne božićne tematike sa jahačima, vozačima i statistima u raskošnoj baroknoj odjeći. Božićni bal lipicanaca održava se u subotu, 17. prosinca 2016. godine u zatvorenoj jahaonici ergele u Đakovu. Gosti večeri: Ergela LIPICA iz Slovenije i Udruga LIPICANSKA BAROKNA RASKOŠ. Na prostoru ispred jahaonice održati će se i ADVENTSKI SAJAM, na kojem se prodaju prigodni proizvodi iz djelatnosti obrta i tvrtki.

Organizirana su dva termina: PRVA PREDSTAVA u 17:00 sati, a DRUGA PREDSTAVA u 20:00 sati. U prodaji su i ulaznice po  cijeni od 80,00 kn za sjedeća mjesta, te 40,00 kn za stajanje, koje možete kupiti na blagajni Turističkog ureda Državne ergele Đakovo (A. Šenoe 45), ili na niže navedenom kontaktu.

Napomena: za djecu u pratnji odraslih koja ne koriste sjedalo nije potrebna ulaznica. Trajanje predstave cca. 50 minuta uz ograničen broj mjesta. Molimo goste da prilikom posjeta Božićnom balu lipicanaca uzmu o obzir mogućnost niskih temperatura, te da se prikladno odjenu.

OBAVEZNA REZERVACIJE ULAZNICA
E-mail adresa: bozicni.bal.2016@gmail.com
gsm: 099/215 – 2378 ili 031/822-535

 

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:

ULAZNICE:

 Upute za uplatu i preuzimanje

 Pregled sjedećih mjesta

 

plakat-web-550x768

 

Generalni sponzor:

addiko-bank-logo

 

 

Posebni gost:

ergela-lipica-posebni-gosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori Božićnog bala lipicanaca:

 

 

 

Medijski pokrovitelji:

Did you like this? Share it!